Последни публикации

юли 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Предстоящи събития

Ако желаете да бъдете информирани за предстоящите събития, можете да се абонирате за нашия информационен бюлетин:

 

окт.
15
пн
2018
Ден на МГИМО @ Ресторант "Спагети къмпани"
окт. 15 @ 19:00 – 22:00

Уважаеми колеги,

Управителният съвет на Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието по традиция да Ви покани на празнична вечеря, посветена на 74-я юбилей на МГИМО. Срещата ще се състои на 15 октомври 2018г. /понеделник/ от 19:00ч. в ресторант “Спагети къмпани” на адрес: бул. “Витоша” 150 (карта). Вечерята е без куверт, на свободна консумация.

В уютна обстановка празникът ще обедини възпитаници, студенти и приятели на Университета. Традиционно вечерта ще бъде изпълнена с приятни спомени, изненади и добро настроение, като даде възможност за срещи на стари приятели и нови запознанства.

Бихме искали да Ви молим да съобщите за срещата на всички колеги, с които поддържате връзка, както и да потвърдите участието си най-късно до 11 октомври 2018г. /четвъртък/!

Допълнителна информация и справки по електронна поща на АЗ МГИМО.

Очакваме Ви!

окт.
23
вт
2018
„След татко“ – изложба живопис на Марсия Реджина Костов @ Галерия Нюанс
окт. 23 @ 18:30 – окт. 28 @ 19:00

Уважаеми колеги,

Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието да Ви покани в Галерия Нюанс на откриването на изложба на Марсия Реджина Костов – съпруга на нашия колега Веселин Костов, която е част от програмата на седмицата на бразилската култура в гр. София:

МАРСИЯ КОСТОВ
“След татко”
картини, чувства, поезия..

23-28 октомври 2018г.
Откриване – 23 октомври от 18.30

На 23-ти октомври 2018 година ще се открие самостоятелната изложба живопис на бразилската художничка Марсиa Костов. Ще бъде представено двуезично издание, посветено на нейното творчество. Марсиа Реджина Костов е бразилка, родена в град Бело Оризонте, щат Минас Жерайс. Тя израства в семейство на занаятчии и нейните родители, Франциаско Солано Коста и Зилда Джулиана Коста, създават за нея свят на изкуство и традиции. През седемдесетте, тя завършва Изящни изкуства в Училището за изящни изкуства Гуиниард към Държавния университет на Минас Джераис. Учила е при бележити бразилски художници, като Йара Тупинамба и Орора Бисот.

“Баща ми доживя до дълбока старост; животът му не беше лек, но вярвам, надявам се, че беше все пак беше щастлив. Над мен обаче, когато той си отиде, падна черен дъжд. Татко беше бразилски индианец от народа на “Червените хълмове” и когато духът му отиде при тях, червените хълмове заплакаха.”
Платна за тази изложба са едновременно начало, но и растеж (духовен, творчески) или възраждане. Те отразяват жизнената история на Марсия Костов, в която тя излива душата си в картини, и превръща чувствата си в поезия, изкуство и възхвала.
Очакваме ви!
окт.
31
ср
2018
Кръгла маса: Балканският ислям – бариера или мост за радикализацията? @ Парк Хотел „Москва”
окт. 31 @ 09:30 – 13:30

Уважаеми колеги,

Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието да Ви покани на кръгла маса на тема “Балканският ислям – бариера или мост за радикализацията?”, организирана от Института за икономика и международни отношения, Фондация „Фридрих Еберт“ и Българското дипломатическо дружество. Мероприятието ще се проведе на 31 октомври 2018 г., сряда, от 9:30 до 13:30 ч. в Парк Хотел „Москва” при следната програма:

09:10 Регистрация на участниците
09:30

 

Откриване

Филип БОКОВ, председател на БДД

Хелене КОРТЛЕНДЕР, директор за България, Фондация „Фридрих Еберт”

Любомир КЮЧУКОВ, директор на ИИМО

09:40 Първи панел: Ислямските общности на Балканите – между традициите и промените

Модератор: посланик Филип БОКОВ, председател на БДД

Балканският ислям и радикализацията: бариера пред моста, Любомир КЮЧУКОВ

Ислямът в Турция, посланик Петър ВОДЕНСКИ

Ислямът в България: повечето български мюсюлмани изповядват традиционния ислям, Проф. Искра БАЕВА

Мюсюлманските общности в Сърбия между интеграцията и радикализацията, Бисер БАНЧЕВ

10:40 Дискусия
11:20 Кафе-пауза
11:40 Втори панел: Вносът на радикален ислям – колко реална е заплахата?

Модератор: посланик Валентин РАДОМИРСКИ, изпълнителен директор на ИИМО

Албания: и възможен мост, и бариера по отношение на ислямския радикализъм; Косово: сблъсък между традиционната толерантност и радикализма, посланик Боби БОБЕВ

В Македония няма вътрешна ислямска заплаха, външни сили внасят радикален ислям, Любчо НЕШКОВ

Ислямът в Босна и Херцеговина, посланик Любчо ТРОХАРОВ

12:45 Дискусия
13:20 Обобщаване
13:30 Край на дискусията
13:30 Бюфет

Очакваме потвърждение за участие до 25 октомври 2018 г. на адрес: office@eiri.bg или pentcho.houbtchev@fes.bg

На Балканите в продължение на векове живеят значими мюсюлмански общности, като в част от държавите ислямът е водеща религия. Характерни за повечето страни от региона са умереният характер на балканския ислям и отношенията на търпимост и толерантност между отделните религиозни общности. Разпадът на бивша Югославия, последвалите военни действия между новите независими държави и граждански войни вътре в редица от  тях обаче изведоха на преден план етническите и религиозни фактори като водещи при утвърждаване на новия национален и държавен идентитет, като същевременно засилиха националистическите тенденции и събудиха заспали реваншизми на полуострова.

Дейността на „Ислямска държава” на фона на цялостната дестабилизация на Близкия изток, разпадът на държавността на редица страни от региона, непоследователните действия на евроатлантическата общност, гражданската война в Сирия и безпрецедентната бежанска криза рязко увеличиха заплахата за сигурността и стабилността на Европа. Разрастването на терористичните акции засилиха рисковете не само по външните граници на Европа, но и очертаха нови разломи вътре в обществата, като се наблюдават процеси на социална фрагментация и търсене на сигурност на по-ниско, поддържано ниво – на базата на обособяване по етнически и религиозен признак.

Същевременно от страните в Югоизточна Европа се рекрутира немалка част от европейския контингент на бойците на „Ислямска държава” – не само като наемници, но и като индоктринирани джихадисти. „Ислямска държава” се опитва да радикализира мюсюлманите по света и да стимулира разпространението на радикална антизападна идеология на базата на религията.

Целта на дебата е да се откроят вътрешните и външните рискови фактори от радикализация на ислямските общности, да се оценят опасностите от завръщането на ислямски бойци от Близкия изток и да се набележат евентуални мерки срещу навлизането на радикални идеи в местните ислямски общности и заплахата от вътрешно разделение на балканските общества, срещу езика на омразата и ксенофобията. Стремежът е да се спомогне за оформянето на общорегионално разбиране за характера на заплахите и за необходимостта от регионални усилия и сътрудничество за тяхното предотвратяване.

ное.
1
чт
2018
Международна конференция: „Разрешаване на конфликти“ @ Парк Хотел „Москва”
ное. 1 @ 13:30 – 18:30

Уважаеми колеги,

Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието да Ви покани на международна конференция на тема “Разрешаване на конфликти”, организирана от Института за Публична Политика и Международния Фонд за Устойчив Мир и Развитие. Мероприятието ще се състои на 01 ноември 2018 г., четвъртък, от 13.30 ч. в зала 1 на Парк Хотел “Москва” при следната програма:

13.30 – 14.00 – Регистрация на участниците

14.00 – Откриване на конференцията

– д-р Здравко Попов, Президент на Института за Публична Политика

14.15 – ПЪРВА СЕСИЯ

– посланик Димитър Костов, Президент на Международния Фонд за Устойчив Мир и Развитие – „Операциите по поддържане на мира в практиката на ООН“

– професор д-р Елдар Гасанов, Вицепрезидент и Генерален Секретар на Международния Фонд за Устойчив Мир и Развитие – „Осигуряване на върховенството на правото при разрешаване на конфликти“

– посланик Любомир Тодоров, Институт за Публична Политика – „Ролята на Съвета за Сигурност на ООН за разрешаване на международни конфликти“

– д-р Барбара Гало, експерт на Instituto di Ricerche Internazionali Archivio Disarmo, Италия – „Глобални конфликти и международната търговия с оръжие“

– посланик Валентин Радомирски, Институт по икономика и международни отношения – „Конфликтологията и измеренията на Балканско-Черноморските конфликти“

16.00 – Кафе пауза

16.30 – ВТОРА СЕСИЯ

– професор Сабахудин Хаджиалич, Международен университет в Травник, Босна и Херцеговина – „Медийният професионализъм  срещу политическата манипулация като разрешаване на конфликти „conditio sine qua non”

– посланик Любомир Кючуков, директор на Института за икономика и международни отношения – „Деескалация на конфронтацията – има ли алтернатива?“

– професор д-р Любица Васич, Университет Мегатренд, Белград, Сърбия – „Трудният път към демокрацията – на примера на Република Сърбия“

– професор д-р Любов Минчева, Софийски Университет „Св. Климент Охридски“ – „Между-институционалното сътрудничество при разрешаване на конфликти: предизвикателства и постижения“

18.30 – Коктейл

апр.
17
ср
2019
Общо събрание на сдружение “Асоциация на завършилите МГИМО”
апр. 17 @ 18:30 – 20:30

Уважаеми колеги,

Управителният съвет на сдружение “Асоциация на завършилите МГИМО” с настоящето Ви уведомява, че съгласно свое решение от 06.03.2019г. на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ и в съответствие с чл. 26-27 от Устава на сдружението свиква по своя инициатива годишно Общо събрание на Асоциацията на 17 април 2019г. от 18:30 часа в зала за корпоративни мероприятия на адрес: гр. София, ул. „Христо Белчев“ №16, втори етаж, при следния дневен ред:

1. Отчет на дейността на Управителния съвет на сдружението;
2. Отчет на дейността на Контрольора;
3. Приемане на Устав на сдружението в нова редакция;
4. Освобождаване от отговорност на членовете на настоящия Управителен съвет на сдружението;
5. Избор на нов Управителен съвет и Контролен съвет (контрольор) на сдружението;
6. Обсъждане и приемане на програма за дейността на сдружението за следващия отчетен период;
7. Разни.
При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ и в съответствие с чл. 30 от Устава на сдружението събранието ще се проведе същия ден в 19:30 часа, на същото място и при същия дневен ред.
Поканата се довежда до знанието на членовете на сдружение “Асоциацията на завършилите МГИМО”, съгласно изискванията на чл. 28 от Устава на сдружението.
апр.
23
вт
2019
Конференция: “ЕВРО-ВЕКТОРИТЕ КЪМ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК САЩ-КИТАЙ-РУСИЯ” @ “София Хотел Балкан”, зала "Средец"
апр. 23 @ 10:00 – 12:45

Уважаеми колеги,

Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието да Ви покани на конференция на тема “ЕВРО-ВЕКТОРИТЕ КЪМ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК САЩ-КИТАЙ-РУСИЯ”, организирана от Института за икономика и международни отношения и Фондация „Фридрих Еберт“.
Мероприятието ще се състои на 23 април 2019 г., вторник, от 10:00 до 12:45 ч. в зала “Средец” на “София Хотел Балкан” (пл. “Света Неделя” 5) при следната програма:

09:30 Регистрация на участниците и кафе
10:00

 

Откриване

Хелене КОРТЛЕНДЕР, директор за България, Фондация „Фридрих Еберт”

Любомир КЮЧУКОВ, директор на ИИМО

Херберт САЛБЕР, посланик на ФР Германия в София (tbc)

10:15 Въвеждащо изказване

Илияна ЙОТОВА, вицепрезидент на Република България

10:35 Конфронтацията ЕС – Русия: какви са перспективите?

Георги ПИРИНСКИ, министър на външните работи (1994-1997)

10:50 ЕС – Китай: пътят на пояса – еднопосочно ли е движението?

Проф. Динко ДИНКОВ, преподавател в УНСС

11:05 ЕС – САЩ: колко дълбок е Атлантикът?

Любомир КЮЧУКОВ, директор на ИИМО

11:20 ЕС и оста Москва – Пекин: руско-китайските отношения и перспективите за Европа

Валентин РАДОМИРСКИ, изпълнителен директор на ИИМО

11:35 Дискусия

Модератор: Ивайло КАЛФИН, министър на външните работи (2005-2009)

12:35

12:45

Обобщаване

Край на дискусията

Очакваме потвърждение за участие на адрес office@eiri.bg или pentcho.houbtchev@fes.bg
юни
19
ср
2019
Филмова премиера: «Ванга – човек и феномен» @ НДК, зала №1
юни 19 @ 19:00

Уважаеми колеги,

Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието да Ви покани на премиерата на филма «Ванга – човек и феномен», която ще се състои на 19 юни 2019г., сряда, от 19.00 ч в зала №1 на НДК.

Създаването на филма е по идея и при финансовата подкрепа на Кирсан Илюмжинов (ф-т МО ’89), който потвърди присъствието си на премиерата в София.

Неизвестни предсказания на световноизвестната българска пророчица Ванга излизат във филма “Ванга – човек и феномен”

Единствената прожекция на документалния 70-минутен разказ на режисьора  Стоян Петров ще бъде на 19 юни в зала 1 на НДК от 19:00 часа. Билетите вече са в продажба

“Има Бог, лъжат ви, че няма”, повтаряла на близките си пророчицата, която вкарала над 5500 души в православната вяра

“Феномените събират минало, настояще и бъдеще в едно”, Христо Нанев

Неизвестни и неразказани досега пророчества на известната в цял свят българска ясновидка Ванга ще видят бял свят в документалната продукция“Ванга – човек и феномен”, чиято премиера и единствена прожекция ще бъде в Зала 1 на НДК на 19 юни.  Вдъхновител на филма се оказва известният руски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който навремето се среща с Ванга в Рупите чрез сегашния сценарист и режисьор на продукцията Стоян Петров.

Наред с известните вече предсказания на пророчицата – за трагедията от проливането на кръвта в Сирия, за избора на първия чернокож президент на САЩ Барак Обама, за кошмара от пламъците на Нотр Дам, във “Ванга – човек и феномен” се показват архивни кадри за бъдещето на Русия, България, Америка и Япония. Чуват се ясно думите на Ванга дали светът е изправен пред Трета световна война. Пак новата продукция припомня, че пророчицата от Петрич е вкарала над 5500 души в православната вяра. Както и че приживе често е повтаряла на близките си: „Това, което ви учат в училище, че няма Бог, да знаеш, лъжат ви. Има Бог. И тия дето ви учат и пишат учебниците, че няма Бог и си мислят, че тяхната ще е вечна, да знаеш, ти ще ги видиш как си отиват.”

Документалният разказ, който включва редица интересни интервюта с очевидци показва как Ванга не е спестявала на политиците истини. И е предсказвала директно дори на най-високопоставените в Кремъл. „Много от тях – президенти, губернатори, журналисти от Русия по това време, са били съвсем честни и обикновени хора. Беше време, когато много се говореше за разпада на Русия. Нормално беше да питат Ванга, на която в Русия вярват безрезервно. И точно Ванга да ти каже: „Русия ке се оправи!”, казва Стоян Петров.

Лично на Леонид Брежнев Ванга казва, че след няколко години ще го изберат за Генерален секретар на Компартията на СССР.

Писателят и изследовател на феномени Христо Нанев пък споделя, че хората с необикновени способности като Ванга, имат друга представа за времето. „Ние, в нашата представа за света, все още имаме линейна представа за времето, т. е. – минало, настояще, бъдеще разположени на една права. Да, обаче за феномените това не е така. При тях времето е триизмерно, не е на една права. Минало, настояще, бъдеще са едно”, казва Христо Нанев. И продължава: „Те навлизат във всяка съставка с такава увереност, с която ние комуникираме в съвремието. Е, това е Божието чудо при тях. Как го правят? Това е вече една тяхна тайна”. Христо Нанев отбелязва още пред камерите на “Ванга – човек и феномен”, че такива възможности на духовното проникновение е твърде вероятно в бъдеще да притежават всички хора, „но засега само единици го имат”.

Премиерата на “Ванга – човек и феномен” на 19 юни в зала 1 на НДК ще бъде съпътствана и от няколко музикални изпълнения на любимите македонски песни на пророчицата, изпълнени от певеца Илия Луков, който също е разговарял с най-известния български феномен в света.

Билетите за “Ванга – човек и феномен” вече са в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна, както и онлайн: , както и в Билетен център НДК и онлайн: 

ТРЕЙЛЪР НА ФИЛМА: https://www.youtube.com/watch?v=lyZgyzIj6-g

Следете подробности на:

Официална фен страница “Ванга – човек и феномен” във Фейсбук:https://www.facebook.com/%D0%92%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%B8-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD-1591645474301289/?epa=SEARCH_BOX

Официално Фейсбук събитие :

https://www.facebook.com/events/420150485435137/

юни
24
пн
2019
Конференция: “ГЕОПОЛИТИКА НА БАЛКАНИТЕ: ЗОНА-ФРОНТ ИЛИ ЗОНА-БУФЕР – ТОВА ЛИ Е ИЗБОРЪТ?” @ “София Хотел Балкан”, зала "Средец"
юни 24 @ 10:00 – 12:30

Уважаеми колеги,

Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието да Ви покани на конференция на тема “ГЕОПОЛИТИКА НА БАЛКАНИТЕ: ЗОНА-ФРОНТ ИЛИ ЗОНА-БУФЕР – ТОВА ЛИ Е ИЗБОРЪТ?”, организирана от Института за икономика и международни отношения съвместно с Фондация „Фридрих Еберт“.
Мероприятието ще се състои на 24 юни 2019 г., понеделник, от 10:00 до 12:30 ч. в хотел “Балкан” при следната програма:

09:30 Регистрация на участниците и кафе
10:00 Откриване

Хелене КОРТЛЕНДЕР, директор за България, Фондация „Фридрих Еберт”

Любомир КЮЧУКОВ, директор на ИИМО

10:15 Въвеждащо изказване

Ивайло КАЛФИН, министър на външните работи (2005-2009)

10:35 Глобални играчи и регионални интереси – къде е пресечната точка?

Любомир КЮЧУКОВ, директор на ИИМО

10:50 ЕС за Балканите – стратегия или инерция?

Проф. Здравко ПОПОВ, президент на Института за публична политика

11:05 Регионалната сигурност на геополитически фон

Симеон НИКОЛОВ, директор, Център за стратегически изследвания в сигурността и международните отношения

11:20 Дискусия

Модератор: Валентин РАДОМИРСКИ, изпълнителен директор на ИИМО

12:20

12:30

Обобщаване

Бюфет

Вашето потвърждение за участие се очаква на адрес office@eiri.bg или pentcho.houbtchev@fes.bg

Международната политическа динамика отново изведе на преден план региона на Балканите. Това бе следствие от: сериозното дезинтересиране на ЕС от региона; ескалацията на конфронтацията между ЕС, САЩ и НАТО с Русия, довела до пренасяне на противопоставянето в множество точки на света, включително и в Югоизточна Европа; икономическата и политическа експанзия на Китай към Европа, разглеждаща Балканите като важно направление; нарасналите амбиции на Турция за регионално лидерство; опитите на радикалния ислям да проектира своето идеологическо влияние към Европа, използвайки местните ислямски общности.

Процесите в региона също очертаха важни тенденции: ръст на националистическите настроения; засилване на конфронтацията и конфликтния потенциал, особено в Западните Балкани (между Сърбия и Косово, но и в по-широк план); вътрешна дестабилизация и трудностите с утвърждаването на държавността в страните, получили своята първа независимост.

 • Може ли да се очаква по-дългосрочен стратегически подход на ЕС към региона на фона на вътрешните проблеми в самия съюз?
 • Сигурността и руското възпиране ли са единствения интерес на САЩ на Балканите?
 • Колко политика се крие зад китайските икономически интереси и активност в региона?
 • Има ли Русия потенциала да си върне влиянието на Балканите?
 • Регионалното сътрудничество – колко реална може да бъде ролята му за неутрализиране на привнесени отвън регионални разделения?

Целта на  дебата е в тази тематична рамка да се анализират интересите на основните геополитически играчи в региона, ролята на ЕС, регионалните процеси и отражението на геополитическата динамика върху сигурността на Балканите – с оглед и на българските позиции и политика.

сеп.
26
чт
2019
Конференция: “Има ли ЕС потенциал да бъде самостоятелен глобален играч?” @ “София Хотел Балкан”, зала "Средец"
сеп. 26 @ 10:00 – 12:45

Уважаеми колеги,

Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието да Ви покани на втората конференция от цикъла дебати „Европейският съюз и глобалният свят”, организиран от Института за икономика и международни отношения и Фондация „Фридрих Еберт“, на тема “ИМА ЛИ ЕС ПОТЕНЦИАЛ ДА БЪДЕ САМОСТОЯТЕЛЕН ГЛОБАЛЕН ИГРАЧ?”. Дискусията е продължение на проведената през април първа конференция от този цикъл под наслов „Евро-векторите към геополитическия триъгълник САЩ-Китай-Русия“.
Мероприятието ще се проведе на 26 септември 2019 г., четвъртък, от 10:00 до 12:45 ч. в зала “Средец” на “София Хотел Балкан” (пл. “Света Неделя” 5) при следната програма:

09:30 Регистрация на участниците и кафе
10:00 Откриване

Любомир КЮЧУКОВ, директор на ИИМО Хелене КОРТЛЕНДЕР, директор за България, Фондация „Фридрих Еберт”

10:15 Въвеждащо изказване

Илияна ЙОТОВА, вицепрезидент на Република България

10:35 Ще има ли и евро-полюс в многополюсния свят?

Ивайло КАЛФИН, министър на външните работи (2005-2009)

10:50 Икономическата интеграция в контекста на съвременните приоритети на ЕС като глобална сила: императиви за промени.

Проф. Татяна ХУБЕНОВА, председател на Съюза на икономистите в България

11:05 НАТО и европейската система за сигурност – съвместими, взаимодопълващи се, независими …?

Йордан БОЖИЛОВ, председател на Софийския форум за сигурност

11:20 България в ЕС: намери ли си мястото в общата външна политика на Съюза?

Кристиян ВИГЕНИН, заместник-председател на Народното събрание

11:35 Дискусия

Модератор: Бисерка БЕНИШЕВАДиректор „Въпроси на ЕС“, ПанЕвропа България

12:45 Край на дискусията

Процесите на глобализация и многополюсният свят все по-остро поставят въпроси, свързани с мястото на Европейския съюз в международните отношения:

 • Има ли ЕС потенциала и амбицията да се утвърди като самостоятелен глобален играч?
 • Притежава ли ЕС нужната решимост за геополитическа еманципация?
 • Постижима ли е вътрешната консолидация на Съюза, която да му позволи да бъде самостоятелен глобален играч?
 • Притежава ли ЕС необходимите ресурси за да бъде икономически, финансов и технологичен конкурент на САЩ и Китай?
 • Европейската сигурност – осъществима ли е извън евро-атлантическото партньорство?
 • Къде е мястото на България и ще намери ли тя своя ниша в рамките на ЕС в глобалния свят?

Целта на дебата е в тази тематична рамка да се анализират геополитическите процеси и мястото на ЕС в тях – с оглед и на българските позиции и интереси.

Потвърждение за участие трябва да бъде изпратено до 21.09.2019 г. на адрес office@eiri.bg или pentcho.houbtchev@fes.bg
ное.
7
чт
2019
Ден на МГИМО
ное. 7 @ 18:30 – 20:30

Асоциацията на завършилите МГИМО има удоволствието да Ви покани на прием по случай 75-та годишнина на нашата Alma Mater.
За да бъдат поканени на приема, както членовете, така и всички завършили МГИМО трябва преди края на месец септември да изпратят в асоциацията потвърждение за участието си, като посочат адрес за връчване на поканата.
Ако имате допълнителни въпроси, може да се свържете с Управителния съвет на Асоциацията на завършилите МГИМО.

error: Content is protected !!